Dillere destan sanayi tostunu dukana uygun ve çok lezzetli bir hale getirdim. Be…


Dillere destan sanayi tostunu dukana uygun ve çok lezzetli bir hale getirdim. Ben çok severek yedim sizinde kesin denemeliyim dediğiniz tarifleriniz arasında yerini almalı??? Ekmeği için☄
?1 yumurta
?2 yk #dukanyulafkepegi ?1 yk mısır nisastası
?1 çay kaşıgı kabartma tozu
?2 yk süt
?Hepsini cırpıp kızgın tost makina döküp ağzını kapatıp pişirdim. ☄☄☄Ev yapımı sucuk yada güvendiginiz bir kasap sucuğuda olabilir.
Sucuklarimın iki yüzünü pisirip üzerine yumurta kırdım ve toz pulbiber ilave ettim. Yumurtası biraz pisince ekmegimi üzerine kapatıp tostumuda kapatıp pişirdim. Korkmayın sucuklar ve yumurta ekmeginize yapışık kalacak çevirmekte zorlanmayacaksınız. Daha sonra yarısına light kaşar (%14 yag oranı olmalı) koyup ikiye katlayıp kaşarlarım eriyene kadar pisirdim ve en üst kısmina tekrar toz pulbiber ilave ettim. Siz benim kadar acı sevmiyorsanız pulbibersizde yapabilirsiniz.
Şimdiden deneyen herkese afiyet olsun??? 2019 yılı hepinize gönlünüzden geçenleri versin… Yılın son gönderisi ve videosuyla mutlu yıllar diliyorum??? #dinner #dinnertime #foadlooby #foodporn #tomatosauce #sauce #dinners #aksamyemegi #cooklovers #instadinner #recipe #recipes #aksamyemeğim #dukandiyeti #dukantarifleri #dukan #dukandieta #diyet #diyettariflerim #diyetyemekleri #diyetlistesi #kiloverme #kilovermekistiyorum#sağlıklıyaşam #tarif #lezzetlitarifler #fityemek #sağlıklıyaşam#keşfet#sanayitostu

 



Source

ALSO READ  Grüne Smoothies: hol dir den Energiekick ins Glas

Bette

My name is Bette. I'm a 34 year old female from Turkey. My occupation is a website designer and I work from a home office. I have struggled with my weight since puberty. Still figuring out.

You may also like...